FÖRE & EFTER

Är du nyfiken på hur det kan se ut före & efter att vi har varit på plats?

FÖRE & EFTER

Är du nyfiken på hur det kan se ut före & efter att vi har varit på plats?

Skapa ett luftigt kontor

Utmaningen här var att skapa ett luftigt hemmakontor utifrån ett rum som har blivit mer som  ett förråd med resväskor, utedynor och diverse pappershögar. Jag rensade alla hyllor,  skåp, lådor, pappershögar, bokhylla samt tog bort några möbler som inte fyllde någon  funktion. Detta tog 1 arbetsdag att färdigställa.

Hitta dina vantar!

Här har vi en hall som svämmar över. Tack vare ett förvaringssystem jag satte upp på  insidan utav garderoben, fick alla i familjen varsin låda till mössor och vantar samt hyllor för  allmänna produkter såsom paraplyer mm. En fröjd på morgonen när alla ska iväg åt olika  håll.

Kylskåpsglädje!

Här är ett kylskåp som behövde lite kärlek! Jag började med att plocka ut allting, torka ur hela kylskåpet ordentligt och se över alla matprodukter med bäst-före-datum. 

Sedan grupperade jag produkterna och kunde lätt se hur mycket yta varje kategori behövde. Från början låg flaskorna högst upp vilket skapade onödigt tomrum,  

så jag flyttade därför på några hyllor för att maximera utrymmet efter kundens behov.

Grönsakslådorna kompletterades med mindre genomskinliga lådor som gör det mer överskådligt. Att ta bort onödiga plastpåsar och förvaringskärl,

mår både kylskåpet och allt grönt så mycket bättre av!”

Bra-att-ha-lådan

Alla har vi nog en sådan. Denna började bli svår att veta vad som gömdes där i….. Jag  rensade och använde en besticklåda för att sortera upp de mindre sakerna i. Lådans mått  avgjorde placeringen av lådan samt att aluminium- och plastfolie lades utanför. Nu är den  lättöverskådlig och lätt för alla att hitta vad de behöver.

Under diskhon

Denna låda blir lätt en samlingspunkt för diverse rengöringsprodukter, sophantering,  disktrasor, diskmedelstabletter mm. Jag började med att torka ur lådan. Sedan samlade  jag alla flaskor i en behållare med lock för en finare helhet.

Garderobsförvaring

Så här gick det till när jag satte upp förvaringssystemet till familjens alla tillhörigheter i hallen. Det går ganska snabbt! ha ha ha